Succesvol optreden “Black Suspender” in MFC Hústerwâld Oudwoude

Succesvol optreden ‘Black Suspenders’ in MFC Oudwoude

Op zondagmiddag 8 januari vond het maandelijkse muziekcafé weer plaats in de sfeervolle foyer van het MFC ‘Hústerwâld’ in Oudwoude. Met als hoofdact de rockabilly groep Black Suspenders en in het voorprogramma zangeres/gitarist Kirsty Moore. Om 16.10 trapte Kirsty af. Met 8 nummers en een toegift werd deze 20- jarige inwoonster van Oudwoude omarmd door het enthousiaste publiek.

Daarna was het de beurt aan de rockabilly groep Black Suspenders. Deze band bestaat uit zang: Joukje Smeding, contrabas: Elvira van Ploeggeest, gitaar: Albert Visser en drums: Kees van der Ley. Met deze rockende formatie gaat het helemaal goed, met ook prima vooruitzichten! Het repertoire is inmiddels uitgebreid naar 30 nummers, met meer uptempo nummers uit de rockabilly/ rock and roll periode van de jaren 1950-1960. Met deze swingende nummers werd het publiek uitgedaagd zich naar de dansvloer te begeven. Zo werd het een superleuke middag!

De band en ook Kirsty Moore hebben al toegezegd nogmaals in het MFC te willen optreden, waar de organisatoren uiteraard erg blij mee zijn. Informatie over komende muziekcafé’s is te vinden op de Facebookpagina van ‘Hústerwâld’.

Het volgende zondagmiddag café is op 5 februari aanvang 16.00 uur met de band Fader Hill. Het muziekcafé is een open podium voor beginnende en ervaren muziekmakers. Gratis entree.