mFC Hústerwâld en CBS de Tarissing, vieren samen kerst!

Uitnodiging voor alle inwoners van Oudwoude.

CBS de Tarissing en MFC Hústerwâld

hebben de handen ineen geslagen en organiseren dit jaar gezamenlijk het dorpskerstfeest

Op zoek naar de Vrede Koning

Op 17 december bent u allemaal uitgenodigd om om 18.15 uur aanwezig te zijn in de kerk aan de Foarwei. Vanuit de kerk vertrekken we met kinderen, ouders, pakes en beppes en andere belangstellenden, in groepen van ongeveer 20 personen om samen in een bijzondere ontdekkingstocht op zoek te gaan naar de Vrede Koning.

Nadat de Vrede Koning is gevonden, is iedereen uitgenodigd in het dorpshuis dat vanaf 19.00 uur geopend is. Ook degenen die niet de tocht mee lopen zijn van harte welkom. In het dorpshuis is gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van warme chocolademelk of een glas glühwein of wat u maar wilt. Voor de kinderen is er een film en ook de gelegenheid om even te tekenen of een kerstknutsel te maken. Het geheel zal muzikaal omlijst worden door het dorpspopkoor. Degenen die dat willen, kunnen tegen een zelf te bepalen bedrag een kaarsje kopen en in het hart op het podium plaatsen ten behoeve van Blessed Generation.

Vriendelijk verzoek: Het zou prachtig zijn als tijdens de ontdekkingstocht overal lichtjes branden. De tocht gaat langs het paadje van de van Heemstraschool naar de Ribes, de Ribes, Jan Binneswei, Pastorijehof,  Eysmastrjitte, de speeltuin, de Wygeast tot het dorpshuis. Zouden de bewoners van genoemde straten een lantaarntje of een lege jampot met een waxinelichtje langs de weg willen plaatsen?

We hopen u te mogen begroeten!

Hartelijke groeten

van het bestuur van het MFC Hústerwâld en het team van de Tarissing.